Επιχειρηματικά Νέα

25 διακρίσεις απέσπασε η Sleed στα φετινά Ε-volution Awards

Κοινοποιήστε

Σχολιάστε

Διαβάζεται σε 2 λεπτά

25 διακρίσεις απέσπασε η Sleed στα φετινά Ε-volution Awards
epixeiro

19/12/2019 | 21:03

epixeiro

08/08/2025 | 00:55

25 βραβεία πήρε φέτος η Sleed στα E-volution Awards. Από τα 6 συνολικά Platinum Awards που απονεμήθηκαν στη χθεσινή τελετή, η Sleed μαζί με το Cosmos Sport και την BlueCarRental, ανέβηκε για να παραλάβει τα 2 από αυτά, στις κατηγορίες ‘’Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονικό Επιχειρείν’’ και ‘’Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική’’ αντίστοιχα.

Με Gold βραβείο διακρίθηκαν οι: Spitishop για τη SEO στρατηγική του, Clodist.gr για τη συνεργασία με τη Sleed σε Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στο e-commerce και η Bodytalk για τη Στρατηγική Social Media, ενώ η κατηγορία στην οποία ακούστηκε περισσότερο το όνομα της Sleed, ήταν ξεκάθαρα αυτή της Στρατηγικής στα Social Media.

Αξιοσημείωτη διάκριση, ήταν ακόμη το βραβείο που αφορά την ανάπτυξη μιας in-house έξυπνης μηχανής αναζήτησης για e-shop με τίτλο ‘’Elasticsearch for E-commerce’’, στην κατηγορία ’Καινοτομία & Experience Design’.

Τη λίστα συμπληρώνουν τόσο πρωτοεμφανιζόμενες στο θεσμό εταιρείες, όπως και παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού όπως η RAVENNA, το Praktiker, το Pharm24, ο Kafkas, το Nikolis Group, το eNakas Music Store, το Ekdromi.gr, η Parabita, το Nipper.gr, o Maroudas, το Vespr και το Kouzinika.com, που ανέβηκαν στο βήμα για να παραλάβουν το βραβείο τους στη χθεσινή τελετή απονομής.