NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Το EIT Health Investor αναζητά ευρωπαϊκές startups που καινοτομούν στον χώρο της υγείας

Το EIT Health Investor αναζητά ευρωπαϊκές startups που καινοτομούν στον χώρο της υγείας
04_11_2019 | 12:29 04_11_2019 | 12:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Το EIT Health Investor Network, το πρώτο πανευρωπαϊκό δίκτυο που εστιάζει αποκλειστικά στη χρηματοδότηση της καινοτομίας στον τομέα της υγείας, αναζητά startups προς υποστήριξη.

Το πρόγραμμα αυτό, που αποτελεί μέρος του EIT Health Accelerator, αποσκοπεί στη σύνδεση των Ευρωπαίων επενδυτών με προσανατολισμό στην υγεία και των υποσχόμενων νέων επιχειρήσεων, μέσω της διασυνοριακής χρηματοδότησης και των συγχρηματοδοτήσεων.

Το EIT Health Investor Network συνδέει τόσο ιδιώτες όσο και θεσμικούς επενδυτές με υψηλού δυναμικού νεοσύστατες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα Investor Network προσφέρει στις startups διάφορες ευκαιρίες για προσέλκυση μεγαλύτερης χρηματοδότησης, ειδικά για έναν πρώτο γύρο, καθώς και καθοδήγηση από πεπειραμένους επενδυτές και επιχειρηματίες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από εδώ. Το δίκτυο αναζητά καινοτόμες ευρωπαϊκές νεοσύστατες εταιρείες παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, με ευρωπαϊκή στόχευση και επιδιώκοντας χρηματοδότηση από 500.000 ευρώ έως και περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr