NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Ημερίδα για τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας & μάθησης στην εκπαίδευση, την υγεία, την πληροφορική και την ψυχολογία, από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Ημερίδα για τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας & μάθησης στην εκπαίδευση, την υγεία, την πληροφορική και την ψυχολογία, από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Μέσα στον ολοένα αναπτυσσόμενο 21ο αιώνα, η μάθηση και η θεραπεία αποκτούν νέες πτυχές και διαφορετικές προσεγγίσεις. Οι Σχολές Επιστημών της Αγωγής, Επαγγελμάτων Υγείας, Πληροφορικής & Ψυχολογίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας και μάθησης», την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, 10:30 με 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4), 4ος όροφος.

Η ημερίδα θα πλαισιωθεί με μια σειρά από βιωματικά-διαδραστικά workshops περιορισμένων θέσεων.

Στο πλαίσιο της διεπιστημονικής αυτής ημερίδας θα αναδειχτεί μία γκάμα εναλλακτικών μεθόδων που στοχεύουν στην κατάκτηση νοητικών, κινητικών, κοινωνικών και ψυχό-συναισθηματικών δεξιοτήτων από παιδιά και ενήλικες.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε φορείς/οργανισμούς/ σωματεία που δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση, σε επαγγελματίες υγείας, σε πληροφορικούς, σε ψυχολόγους & κοινωνικούς λειτουργούς, σε φοιτητές παιδαγωγικών, επαγγελμάτων υγείας, πληροφορικής και ψυχολογίας, και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και μάθησης.

Στο πέρας των ομιλιών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν, μέσα από διαδραστικά  workshops, σύγχρονες πτυχές και προσεγγίσεις της εκπαίδευσης, της υγείας, της πληροφορικής και της ψυχολογίας.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. 

Κόστος συμμετοχής:12€*

*Το κόστος περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση όλων των ομιλιών
  • Επιλογή ενός βιωματικού-διαδραστικού workshop. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται κράτηση για την συμμετοχή στα workshops.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr