NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Γλώσσα του Σώματος & Επαγγελματική Επιτυχία»

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Γλώσσα του Σώματος & Επαγγελματική Επιτυχία»

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Γλώσσα του Σώματος & Επαγγελματική Επιτυχία», την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, 11:00 η ώρα, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.

Με εισηγητή τον κο Προφέτη Γιώργο, έμπειρο Σύμβουλο Επιχειρήσεων, Life Coach, Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Συγγραφέα, θα πραγματοποιηθεί μία διεξοδική ενημέρωση αναφορικά με την γλώσσα του σώματος και τη συσχέτισή της με την επαγγελματική επιτυχία.

Θέμα διαχρονικό και άκρως επίκαιρο, στο οποίο οφείλουν να έχουν γνώμη και ενημέρωση όλοι οι πολίτες. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους τους τομείς σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης αλλά και σε όσους επιθυμούν να συμβουλευτούν από έναν έμπειρο επαγγελματία το σωστό τρόπο αντιμετώπισης του σώματός μας σε κάθε περίσταση υπό συνθήκες πίεσης, άγχους αλλά και εκνευρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων: ΙΕΚ ΑΛΦΑ/ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, www.iekalfa.gr/ www.alfa-studies.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr