NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Diploma in Logistics από το Future Business School

Diploma in Logistics από το Future Business School

Logistics είναι η επιστήμη που ασχολείται με το σύνολο των δραστηριοτήτων που αφορούν το σχεδιασμό, υλοποίηση και έλεγχο της αποτελεσματικής και αποδοτικής ροής και αποθήκευσης προϊόντων, υπηρεσιών και σχετικών πληροφοριών από την αρχική παραγγελία / παραγωγή μέχρι την τελική παράδοση στον τελικό καταναλωτή.

Τα Logistics βρίσκουν εφαρμογή σε δύο κυρίως πεδία:

a. Στην επιχείρηση,  η οποία πρέπει να οργανώσει την εισροή, την εσωτερική διακίνηση και την εκροή υλικών και προϊόντων κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

b. Το δεύτερο πεδίο είναι η εφοδιαστική αλυσίδα, η οποία αποτελείται από όλες εκείνες τις

επιχειρήσεις και οργανισμούς που είναι απαραίτητοι έτσι ώστε ένα προϊόν, από πρώτες ύλες να καταλήξει στον τελικό πελάτη.  

Τα Logistics είναι ένας κλάδος με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον αλλά και πολύ καλές προοπτικές απασχόλησης.  

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός της ύπαρξης ανταγωνιστικών συστημάτων Logistics, προκειμένου να διασφαλίζεται η ανταγωνιστικότητα της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο με σημαντικές θετικές επιπτώσεις στην οικονομική ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την άνοδο του βιοτικού επιπέδου.

600x1.jpg?mtime=20181029105312#asset:102565

ΟΦΕΛΗ  

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα Diploma in Logistics οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις κύριες λειτουργίες, το περιεχόμενο, τους όρους και την σημαντικότητα  της Διοίκησης  Logistics στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.  

Οι σπουδαστές θα αποκομίσουν όλες τις απαραίτητες  γνώσεις  για τον σχεδιασμό μιας εφοδιαστικής αλυσίδας Logistics – SCM που να αναποκρίνεται στις απαιτήσεις της επιχείρησης.  

Επιπλέον θα αποκτήσουν δεξιότητες  που βρίσκουν εφαρμογή  στις σύγχρονες τεχνικές και πρακτικές διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας.  

Επίσης παρέχονται case-studies & πρακτικά παραδείγματα υλοποίησης σε συστήματα διαχείρησης ERP – enterprise resource planning systems.  

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Diploma απευθύνεται σε Διευθυντές Logistics, Στελέχη Αποθήκης & Διανομής, Διευθυντές Παραγωγής, Διευθυντές Εργοστασίου, Εμπορικούς Διευθυντές, Στελέχη Μηχανοργάνωσης και Οικονομικούς Διευθυντές. 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Logistics Management

Το μάθημα παρέχει τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για το συντονισμό των προμηθειών, αποθήκευσης και διανομής, ώστε οι συμμετέχοντες να λειτουργούν με αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.  

Οργάνωση Σύγχρονης Αποθήκης

Σε αυτή την ενότητα οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται και εξοικειώνονται στη σωστή διαχείριση και αποτελεσματική λειτουργία των αποθηκών και διακίνησης υλικών.  

Συστήματα Ελέγχου & Πρόβλεψης Αποθεμάτων

Το μάθημα, παρέχει στους συμμετέχοντες εξοικείωση με τις Διαδικασίες (Μεθοδολογία) για την αποδοτική Διαχείριση των Αποθεμάτων. Με την εφαρμογή των εργαλείων αυτών θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να επιτύχουν θεαματική βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης, δηλαδή αύξηση πωλήσεων με αφοσιωμένους πελάτες και μείωση του ύψους και του κόστους Διαχείρισης Αποθεμάτων.  

Διανομές – Μεταφορές

Η διανομή αποτελεί ένα από τα τέσσερα στοιχεία του μείγματος μάρκετινγκ. Αφορά σε αποφάσεις που άπτονται της οργάνωσης και διοίκησης των δικτύων διανομής και εφοδιασμού μιας επιχείρησης

Εκπαίδευση στην επιλογή των κατάλληλων καναλιών διανομής ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, και τις συνθήκες ανταγωνισμού και καταναλωτικών συνθηκών.

Κόστος μεταφορών, αξιολόγηση προσφορών μεταφορέων, συγκριτική ανάλυση κόστους και αποδοτικότητας μεταφορών από περίοδο σε περίοδο  

Προμήθειες

Εκπαίδευση σε όλα τα θέματα του τομέα προμηθειών ενός οργανισμού /εταιρείας, και εξοικείωση στην καλύτερη οργάνωση των τομέων προμηθειών. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην μελέτη επιτυχημένων διεθνών πρακτικών προμηθειών και συνεισφέρει πολύ στην καθιέρωση ενός αποτελεσματικού και λειτουργικού τμήματος προμηθειών.  

Διοίκηση Παραγωγής

Οι αντικειμενικοί σκοποί της διοίκησης παραγωγής είναι αρχικά ο σχεδιασμός και στη συνέχεια η λειτουργία των συστημάτων παραγωγής. Έτσι, ο σχεδιασμός ενός συστήματος παραγωγής που περιλαμβάνει πρώτες και άλλες ύλες, μηχανές, εργασία κτλ. είναι σε θέση να λειτουργήσει αποτελεσματικά, αν συνυπάρχει μ' ένα κατάλληλο πρόγραμμα ή οργάνωση.

future_logistics_1.png?mtime=20181026150045#asset:102417

ΔΙΑΡΚΕΙΑ DIPLOMA

Το DIPLOMA διδάσκεται αποκλειστικά μέσω e-learning  και η ενδεικτική διάρκεια του προγράμματος είναι 5-6 μήνες  

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ e-learning

Η Εκπαιδευτική Διαδικασία στα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του FUTURE BUSINESS SCHOOL διεξάγεται μέσω του διαδικτύου, προσφέροντας στον εκπαιδευόμενο «αυτονομία», δηλαδή τη δυνατότητα μελέτης στο χώρο και στον χρόνο που τον εξυπηρετεί.

Η διαδικασία διεξάγεται μέσω υπερσύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας η οποία είναι  προσβάσιμη και από tablet ή smartphone.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι Πιστοποιημένο από την ΤÜV AUSTRIA ACADEMY (Hellas)

 

future_tuv_austria.jpg?mtime=20181026150238#asset:102418

Για όσους ενδιαφέρονται  να παρακολουθήσουν το DIPLOMA in LOGISTICS  το νέο τμήμα ξεκινά στις 12 Νοεμβρίου 2018 μ eLearning μεθοδολογία.  

Πληροφορίες 210 57 82 931, 2105763920  info@futurebs.gr, www.futurebs.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr